Usunięcie konta jest trwałe. Razem z kontem usuwamy:
- login, adres e-mail i nazwę wyświetlaną,
- Twoje odpowiedzi, wyniki i statystyki,
- notatki, schowek i zapisane (przerwane) testy,
- komentarze i pytania, które napisałeś,
- listę zablokowanych użytkowników i znaczniki przerobionych materiałów.
Jeśli kupiłeś dostęp, dane rozliczeniowe mogą być przechowywane tak długo, jak wymagają tego przepisy.
Aby usunąć konto, zaloguj się, a potem wróć na tę stronę.